Crearea unui bot pentru Messenger în 10 minute cu Chatfuel

Cum se puteți crea un bot pentru Messenger în 10 minute cu Chatfuel?

Creare bot messenger

Chatfuel este concentrat pe Facebook Messenger. Nu aveți nevoie de abilități de programare pentru a începe. Este simplu să creezi diferite blocuri logice și să le conectezi la declanșatoarele respective. Oferă pluginuri grozave, de ex. preluarea umană și un AI minimalist.

Ce este un bot pe Facebook?

Un bot de Facebook este o extensie la funcționalitatea de mesagerie a paginii tale Facebook. Fiecare bot de Facebook trebuie să fie conectat cu o pagină de Facebook existentă. Așadar, dacă cineva vorbește cu botul tău, vorbește cu pagina ta de Facebook - dar în loc să vorbească de la om la om, bot-ul tău vorbește pentru tine.

Cum să creezi un bot?

1. Pentru a începe, faceți clic pe butonul 'Creați bot Facebook' pe chatfuel.com.
2. După conectarea prin Facebook puteți crea un bot nou și puteți selecta un șablon, vă recomand bot-ul Tutorial pentru a începe.
3. Adăugați conținut la bot-ul dvs. care pot fi cărți de text sau imagini statice sau pluginuri puternice, care pot afișa, de exemplu, galerii frumoase din informațiile preluate de pe un alt site web

bot messenger

4. Configurați regulile AI în Setarea AI pentru a face ca botul dvs. să înțeleagă mesajele text.
5. De asemenea, configurați difuzarea pentru a trimite teste regulate utilizatorilor dvs.
6. Puteți testa întotdeauna botul dvs. înainte de a-l conecta la pagina de Facebook. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Testează-ți botul din partea dreaptă sus a tabloului de bord.

chat bot

7. Pentru a vă extinde funcțiile, bot-urile există întotdeauna pluginuri RSS și JSON. Deși Chatfuel spune „nu este necesară programarea”, acesta poate funcționa în continuare împreună cu un server. Practic, puteți răspunde la fiecare intrare de utilizator cu un răspuns JSON de pe serverul dvs. Depinde de dvs. care sunt intrările de utilizator pe care doriți să le gestionați în Chatfuel și care sunt cele pe care doriți să le prelucrați de server.
8. Vă rugăm să vă amintiți - fiecare bot Facebook trebuie să fie o extensie a unei pagini Facebook și nu poate trăi fără el.
9. Felicitari, botul tău este live! Acesta va răspunde oricărui utilizator care îți trimite pagina.

In partea a doua voi arata cum sa integrezi chatbotul cu un site cu produse pentru a le arata utilizatorilor in chat.

Postări recente

Inteligența artificială în business
12/20/2019 - 14:22

Cum se folosește inteligența artificială în business?

Inteligența artificială (AI) permite organizațiilor să lucreze mai rapid și mai inteligent, făcând mai mult cu mult mai puțin. Mii de organizații din întreaga lume folosesc deja AI pentru a crește productivitatea și eficiența cu rezultate uimitoare.