Transformarea educației cu tutori personalizați, interactivi, cu ajutorul AI

Cum AI poate fi integrat în procesul educațional?

Creare bot messenger

Midy, profesorul tău personal te va ghida în timpul cursului, personalizând exerciții care se potrivesc stilului tău de învățare și nivelului de înțelegere.

  • Conversații interactive
  • Exerciții practice, teste și ecuații
  • Diagrame vizuale, exerciții vizuale și arbori conceptuali
  • Feedback personalizat, explicații și urmărirea performanței

Viitorul educației

Suntem pasionați de folosirea învățării automate de ultimă generație și a inteligenței artificiale pentru a transforma educația. Vrem să ajutăm elevii să învețe mai repede și mai bine, să motivăm învățarea online, să oferim profesorilor o analiză mai bună a elevilor și să le permitem profesorilor să folosească diferite abordări didactice în clasă.

Powered by Artificial Intelligence

Midy este un îndrumător inteligent alimentat de inteligența artificială de ultimă generație. Decenii de cercetare privind prelucrarea limbajului natural, combinate cu progresul recent a învățării profunde, au făcut în cele din urmă un sistem capabil să îndrume studenții la multe materii diferite!

Învățare personalizată, interactivă

Doi studenți nu sunt aceiași, motiv pentru care Midy a fost construit pentru a se adapta stilului și cunoștințelor dvs. personale. Cu cât Midy știe mai multe despre cum înveți, cu atât mai bine Midy îți va putea arăta conținut relevant. Cu cât Midy știe mai multe despre cunoștințele și înțelegerea ta, cu atât mai repede Midy va putea crea exerciții și feedback importante pentru tine.

Imbunatatire continua

Puterea inteligenței artificiale și a învățării profunde permite Midy să se îmbunătățească în fiecare zi. Nu numai că Midy va continua să învețe de la baze de cunoștințe mari, cum ar fi Wikipedia, dar va învăța și de la oameni ca tine. Fiecare întrebare și răspuns oferit lui Midy va fi trecut în algoritmul de învățare al lui Midy. Fiecare conversație cu Midy va face din Midy un îndrumător mai bun, ceea ce va face ca elevii lui Midy să fie mai buni studenți.

Conectează și utilizează

Midy se poate integra cu ușurință cu orice platformă online și poate aduce conținut prin oferirea de feedback personalizat în timp real pentru fiecare student.

Misiunea noastră este de a oferi educație de înaltă calitate, interactivă și personalizată pentru toti la costuri reduse, oricând și oriunde. Midy, îndrumătorul alimentat de AI este interactiv și personalizat în timp real, despre care se știe că are un impact mare asupra rezultatelor învățării și implicării utilizatorilor. Valorile noastre sunt: excelența, efortul, diversitatea și progresul social.

Pentru Elevi

  • Obțineți mai multe din învățarea online. În mediul rapid de astăzi, cunoștințele cuprinzătoare și analiza critică sunt cheile pentru a rămâne în față și a reuși atât în cariera ta, cât și în viața personală.
  • Îmbunătățiți-vă păstrarea prin rezolvarea problemelor interactive și bazate pe dialoguri cu feedback în timp real
  • Accesați tutoratul de cea mai bună calitate pentru o fracțiune din cost, 24/7, oriunde în lume

Pentru Companii

  • Transformă-ți pregătirea online obligatorie într-o evaluare autentică bazată pe un feedback în timp real, o abordare de rezolvare a problemelor. Abilitățile de analiză critică și comunicare sunt cerințele viitorului.Împuterniciți-vă angajații cu aceste abilități astăzi și pregătiți scena pentru studenții de-a lungul vieții.
  • Abilități fiecărui angajat o experiență de instruire personalizată, respectând cerințele standard de cunoștințe
  • Măsurați „înțelegerea reală” și configurați intervenții personalizate pentru cazuri speciale și recompense pentru interpreții de top